website design templates

RIB 680


Aristazara gumenjaci napravljeni su od kvalitetnih 
materijala i zamišljeni su da oduševe svojim dizajnom ali prvenstveno da odgovore na sve zahtjeve avanturista 
što se tiče performansi, jednostavnosti korištenja i funkcionalnosti.

6.80m

Dužina 6800mm

2.85m

Širina 2850mm

850kg

Težina 850kg

14 

Kapacitet Osoba

Mobirise

Konzola

Konzola je dizajnirana s ciljem da se na njenu gornju površinu može smjestiti sve što vlasnik gumenjaka može zamisliti. Vozač ima preglednost nad svim ekranima, sve je na dodir prsta i na dohvat ruke. U vožnji vozač može uživati u polu sjedećem položaju naslonjen na manju konzolu koja ujedno služi kao stol sa fiksatorima za boce i čaše za putnike krmenog sjedala. 

Mobirise

Performance

Dizajn trupa sa dubokim koritom i njegova mala težina odlično odgovaraju kako mirnim tako i eventualnim nemirnim  uvjetima na moru i omogućuje sigurnu i udobnu plovidbu na valovima i preko 2 metra visine te izuzetno lako glisiranje. Duboki V trup sa dva uzdužna stabilizatora zaslužan je za iznimnu stabilnost, a puna skretanja pri glisiranju izvode se bez problema. 

Mobirise

Izleti

RIB680 idealan je suputnik za dnevna ljetna krstarenja pri čemu pruža udobnost i funkcionalnost. Ispod dubokih tapeciranih sjedala cijelom dužinom gumenjaka nalaze se raznorazna spremišta u kojima ima dovoljno prostora za skladištenje stvari i opreme potrebnih za morske radosti i cijelodnevni boravak na moru. Gumenjak prima čak 14 ljudi. Na krmi se nalazi tuš sa pripadajućim 60-litrenim spremnikom za čistu vodu. 

Arista Zara Nautica i Dizajn j.d.o.o.

OIB : 48836773854
MBS : 4745299
Hrvatskog Državnog Sabora 203, Škabrnja, Zadar, Hrvatska 23223