Rigid Inflatable Boat

RIB 680

RIB 680
Rigid Inflatable Boat

RIB 680

Aristazara gumenjaci napravljeni su od kvalitetnih materijala i zamišljeni su da oduševe svojim dizajnom ali prvenstveno da odgovore na sve zahtjeve avanturista što se tiče performansi, jednostavnosti korištenja i funkcionalnosti. korištenja i funkcionalnosti.

PDF Brošura

NOVO 2022 RIB 680 Model

6.8m

Dužina 6800mm

2.85m

Širina 2850mm

850kg

Težina

14

Kapacitet Osoba

5

5 Godina Garancija

Konzola

Konzola je dizajnirana s ciljem da se na njenu gornju površinu može smjestiti sve što vlasnik gumenjaka može zamisliti. Vozač ima preglednost nad svim ekranima, sve je na dodir prsta i na dohvat ruke. U vožnji vozač može uživati u polu sjedećem položaju naslonjen na manju konzolu koja ujedno služi kao stol sa fiksatorima za boce i čaše za putnike krmenog sjedala.

Performance

Dizajn trupa sa dubokim koritom i njegova mala težina odlično odgovaraju kako mirnim tako i eventualnim nemirnim uvjetima na moru i omogućuje sigurnu i udobnu plovidbu na valovima i preko 2 metra visine te izuzetno lako glisiranje. Duboki V trup sa dva uzdužna stabilizatora zaslužan je za iznimnu stabilnost, a puna skretanja pri glisiranju izvode se bez problema.

Izleti

RIB680 idealan je suputnik za dnevna ljetna krstarenja pri čemu pruža udobnost i funkcionalnost. Ispod dubokih tapeciranih sjedala cijelom dužinom gumenjaka nalaze se raznorazna spremišta u kojima ima dovoljno prostora za skladištenje stvari i opreme potrebnih za morske radosti i cijelodnevni boravak na moru. Gumenjak prima čak 14 ljudi. Na krmi se nalazi tuš sa pripadajućim 60-litrenim spremnikom za čistu vodu.

Partneri

error: Content is protected !!